Ruta 1

El cor del Casc Antic
9 km, aproximat 1 h, baixa *
Descobreix per exemple Les Rambles, Mercat de la Boqueria, Plaça Reial, Plaça de Sant Jaume, Catedral, El Call, Parc de la Ciutadella, Palau de la Música Catalana.

> més informació

Ruta 2

De l’Edat Mitjana al Modernisme
8,5 km, aproximat 1 h, baixa *
Descobreix per exemple Les Rambles, MACBA, Sant Pau del Camp, Museu Marítim Drassanes, Liceu, Plaça de Catalunya, Passeig de Gràcia, Sagrada Familia.
> més informació

Ruta 3

A banda i banda de les Rambles
10,5 km, aproximat 1 h, mitjana*
Descobreix per exemple Les Rambles, Antic Hospital de la Santa Creu, Monument a Colom, Plaça Reial, Plaça Sant Jaume, Santa Maria del Pi, Carrer D’Avinyó, Santa Maria del Mar, Museu Picasso, Els Quatre Gats.
> més informació

Ruta 4

El Barri Gòtic s’apropa al mar
11 km, aproximat 1 h, mitjana *
Descobreix per exemple Les Rambles, Liceu, Catedral, Santa Maria del Pi, El Call, Rambla de Mar, La Barceloneta, Santa Maria del Mar, Mercat Santa Caterina, Palau de la Música Catalana.
> més informació

Ruta 5

Del Gòtic a Gaudí (Barcelona XL)
14 km, aproximat 1,5 h, mitjana*
Descobreix per exemple Les Rambles, Plaça de Sant Jaume, Catedral, Monument a Colom, Rambla de Mar, La Barceloneta, Santa Maria del Mar, Palau de la Música Catalana, Plaça de Catalunya, Passeig de Gràcia, Quadrat d’Or, Casa Milà Sagrada Familia.
> més informació

Ruta 6

El barri de Rivera, la Ciutadella i platges (Barcelona XL)
15 km, aproximat. 1,5 h, mitjana*
Descobreix per exemple  Les Rambles, MACBA, Antic Hospital de la Santa Creu, Museu Marítim Drassanes, Monument a Colom, Plaça Reial, El Call, La Barceloneta, Santa Maria del Mar, Parc de la Ciutadella, Passeig del Born, Palau de la Música Catalana, Els Quatre Gats.
> més informació

Ruta 7

Montjuïc
10 km, aproximat. 1 h, mitjana-alta (muntanya amunt i avall)*
Descobreix per exemple Plaça d’
Espanya, Pavelló Mies van der Rohe, Fundació la Caixa, Estadi Olímpic, Cementiri del Sud-Oest, Castell de Montjuïc, Fundació Miró, Palau Nacional.
> més informació

Ruta 8

Montjuïc de nit
10 km, aproximat. 1 h, mitjana-alta (muntanya amunt i avall)*
Descobreix per exemple Plaça d’Espanya, Pavelló Mies van der Rohe, Fundació la Caixa, Estadi Olímpic, Cementiri del Sud-Oest, Castell de Montjuïc, Fundació Miró, Palau Nacional, Font Màgica.
> més informació

No has trobat res que t'interessi?

Ruta 9

Prefereixes dissenyar la teva pròpia ruta? Podem adaptar-nos als teus desitjos, durada i recorregut de la ruta. Planifica la teva pròpia sortida.
> més informació

*   Les rutes 1 i 6 comencen i acaben a la Plaça de Catalunya (situada al bell mig de la ciutat i de fàcil accés). Només les rutes 2 i 5 acaben a la Sagrada Família. Les rutes 7 i 8 comencen  i acaben a la Plaça Espanya.

Totes les rutes estan disponibles entre les 6 i les 10 del matí.
De maig a setembre i d’octubre a abril es pot sol·licitar un altre horari.
La Ruta 8 és l’única que comença a la posta de sol. De maig a setembre, la ruta s’efectuarà de dijous a diumenge. De l’octubre a l’abril només els divendres i dissabtes.