FAQ / Preguntes Més Freqüents

Estic prou en forma per a participar del Sightjogging a Barcelona?
Sí, si pots córrer aproximadament un hora. A qualsevol que li agradi córrer, gaudirà del nostre passeig. El nostre principal objectiu és que gaudeixis i aprenguis a l’hora.

Són els guies massa ràpids per al meu nivell?
Tu ets qui decideix el ritme, i si necessites un descans per a recuperar l’alè, fet que pot succeir-li a qualsevol corredor experimentat (principalment a primera hora del matí), no et preocupis, podem caminar uns minuts fins a recuperar novament el ritme.

Per què les rutes són tant sols entre les 6 i les 10 del matí?
 
1º) A partir de les 10 del matí és molt difícil córrer per la ciutat. Córrer fent ziga-zagues no té cap atractiu.
2º) A partir de les 10 del matí, sobretot a l’estiu, fa massa calor.

Es pot fer alguna modificació de l’horari?
Sí, a la tardor i a l’hivern, d’octubre a abril, les sortides poden fer-se des de les 10 de matí. A l’ hivern, les rutes comencen quan es fa de dia.

Què podem fer en cas de que l’allotjament o punt de trobada  no estigui a la vora de la ruta escollida?
Si el teu allotjament es troba  lluny del punt de trobada i del lloc de començament de la visita, oferim un servei de recollida. El guia passarà a recollir-te per l’allotjament i llavors hi anireu plegats, en taxi o en metro, fins al lloc indicat. Les despeses  a càrrec del client.

Es pot fer alguna excepció respecte al punt de trobada?
Si el punt de trobada és en  el recorregut de la ruta, és possible començar allí, però aquesta excepció cal comunicar-la amb antelació.

Quin és el mètode de pagament?
En efectiu contra entrega d’un rebut.

Amb quina antelació cal fer una reserva?
Per e-mail es pot reservar fins a les 4 de la tarda del dia anterior. A partir de les 4 de la tarda cal fer la reserva per telèfon.